Botswana

View listings

botswana.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Botswana

Fastighet till salu i Botswana

Botswana är ett landlockat land i södra Afrika. Den gränsar till Sydafrika i söder, Namibia i väster och norr, med Zimbabwe i nordöstra.

Botswana har två städer som har titeln "stad": Gaborone, huvudstaden, ett viktigt centrum för gruvdrift och speciellt diamantbrytning och Francistown.

Om du är intresserad av fastigheter till salu i Botswana analyserar vi fastighetsmarknaden i landet.

Bostadsmarknaden i Botswana kvarstår i stor utsträckning, men verkar erbjuda potentiell enorm tillväxt. Det finns inga officiella uppgifter om antalet fastigheter till salu i Botswana och deras priser och det är därför inte lätt att analysera marknaden, även om fastighetsexperterna på platsen förklarar att priserna på fastigheter till salu i Botswana har fortsatte att växa upp de senaste åren.

 

De bästa och mest intressanta fastigheterna till salu i Botswana finns i Gaborone och Francistown. Detta uttalande stöds av ny forskning som utförs av Center for Affordable Housing Finance, där det visar att även bostadsfastigheter utanför stadskärnan erbjuder hyresräntor på cirka 5,5%.

 

Under senare år har Botswana ansetts vara den attraktivaste investeringsdestinationen i Afrika, både för att Botswana anses vara en av de mest fria afrikanska ekonomierna och för att regeringens förordningar uppmuntrar till tillväxt och öppenhet för handel och utländska investeringar.

Botswana-regeringen söker aktivt utländska investeringar och det är glatt att sälja mark och fastigheter till försäljning till utlänningar.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB